Waar te koop?

ArtiLED verkoopt alleen via gecertificeerde partners. Onze partners beschikken over de juiste kennis om u te adviseren welke oplossing en producten bij uw specifieke toepassing passen en kunnen dit ook voor u installeren op uw locatie. Zij zijn ook in staat onze producten te koppelen met uw bestaande systemen. Kies uit zelf een van onderstaande partners of vraag ons om advies welke partner het beste bij u zou passen. Staat uw bestaande installateur of interieurarchitect niet in dit overzicht. Laat ze dan vooral contact met ons opnemen om te kijken of we met ze kunnen samenwerken.

Wie in Nederland op zoek is naar de marktleider op het gebied van Home Cinema, komt vroeg of laat uit bij CinemaDream. Gedreven door veel passie, maar vooral door grote liefde en veel respect voor film is CinemaDream opgericht. De afgelopen 10 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot de Home Cinema Specialist in de residentiële branche voor de luxere thuisbioscopen.

Comfortica is een domotica integrator die merkonafhankelijk werkt. Onze missie is het voor een breed publiek bereikbaar maken van betaalbare en complete domotica oplossingen. Daarbij vinden we het erg belangrijk om tijdens een adviesgesprek uw wensen en eisen helder te krijgen. Op basis daarvan creëren we een domoticasysteem dat perfect aansluit bij uw behoeften. Of dit nu om veiligheid, comfort, energiebesparing of een combinatie hiervan gaat.

Ook partner worden?

Wij zijn op zoek naar partners die onze producten kunnen verkopen en installeren. Interesse?
Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken.