Interieur

Ons unieke verlichtingsconcept is inzetbaar voor diverse toepassingen. We geven op deze pagina uiteraard slechts een aantal voorbeelden, maar in principe is alles mogelijk met ons systeem.
Daag ons vooral uit om een unieke oplossing te bedenken voor uw situatie.

Sfeer is alles in een interieurs. In veel situaties is het fijn om gewoon wit licht te hebben. Dat kan uiteraard ook met ons concept. Uiteraard kunt u het licht dimmen, maar ook de kleur temperatuur aanpassen. Warm licht voor een gezellige of romantische sfeer, of hard wit licht voor tijdens het schoonmaken. Het gebruik van kleur kan echter ook veel toevoegen, maak het nog romantischer of kies de juiste kleur bij een film avondje of bijzondere gelegenheid. En laat het licht meedoen met de muziek als er een feestje is of pas de kleuren van het licht realtime aan bij het kijken van een film. De kleuren worden uit het beeld gehaald en ook nog eens supersnel. Wil je het nog intelligenter maken? Denk hierbij aan een trap waarbij de tredes oplichten als je er op stapt, of een ruimte die van kleur veranderd afhankelijk van wie er binnen loopt. Een andere kleur licht als de deurbel gaat in plaats van dat irritante geluid? Of alle verlichting aan wanneer het alarm afgaat? Of de verlichting automatisch uit als je gaat slapen? Alles is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

ArtiLED_Interieur

Maatwerk

ArtiLED levert ook designlampen op maat die wij samen met u in 3D kunnen ontwerpen en produceren. Wij hebben diverse modellen die u kunt customizen, maar we kunnen ook een lamp volledig vanaf scratch samen met u ontwerpen. Informeer naar de mogelijkheden.

ArtiLED werkt samen met domotica installateurs en interieur architecten om voor u de perfecte oplossing te ontwerpen en installeren. Samen met onze installateurs koppelen wij onze verlichtingsoplossing tevens aan uw bestaande systemen waardoor alles naadloos op elkaar aansluit en u zorgeloos van een unieke lichtervaring kunt genieten.

Hier onder volgt binnenkort een overzicht van een aantal projecten die wij hebben uitgevoerd.

ArtiLED_Interieur
ArtiLED_Interieur
ArtiLED_Interieur
ArtiLED_Interieur
ArtiLED_Interieur
ArtiLED_Interieur

Demonstratie?

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie van ons systeem? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken via onderstaande knop.