Interieur

Ons unieke verlichtingsconcept is inzetbaar voor talloze toepassingen. Op deze pagina geven we slechts enkele voorbeelden, maar in principe is alles mogelijk met ons systeem.
Daag ons vooral uit om een unieke oplossing te bedenken voor úw situatie.

Uw verlichting is allesbepalend voor de sfeer in uw interieur. Alleen al met wit licht is veel mogelijk. Door te dimmen, of de kleurtemperatuur aan te passen maak je een romantische sfeer, of zorg je voor hard wit licht tijdens het schoonmaken. Door het gebruik van kleur maak je het nog gezelliger of creëer je precies de juiste sfeer voor elke gelegenheid.

Wil je het nog intelligenter? Denk dan aan een trap waarvan elke trede oplicht als je er op stapt, of een ruimte die van kleur verandert, afhankelijk van wie er binnen loopt. Of laat het licht meedoen met de muziek tijdens een feestje, of bij het kijken van een film. Een andere kleur licht als de deurbel gaat in plaats van dat irritante geluid? Alle verlichting aan wanneer het alarm afgaat? Automatisch alle verlichting uit als je gaat slapen? Niets is onmogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

ArtiLED_Interieur

Maatwerk

ArtiLED levert ook Design Lampen op maat die wij samen met u in 3D kunnen ontwerpen en produceren. Wij hebben diverse modellen die u kunt customizen, maar we kunnen ook een lamp volledig vanaf scratch samen met u ontwerpen. Informeer naar de mogelijkheden.

ArtiLED werkt samen met domotica installateurs en interieur architecten om voor u de perfecte oplossing te ontwerpen en installeren. Samen met onze installateurs koppelen wij onze verlichtingsoplossing tevens aan uw bestaande systemen waardoor alles naadloos op elkaar aansluit en u zorgeloos van een unieke lichtervaring kunt genieten.

Hier onder volgt binnenkort een overzicht van een aantal projecten die wij hebben uitgevoerd.

ArtiLED_Interieur
ArtiLED_Interieur
ArtiLED_Interieur
ArtiLED_Interieur
ArtiLED_Interieur
ArtiLED_Interieur

Demonstratie?

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie van ons systeem? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken via onderstaande knop.