Toepassingen

Ons unieke verlichtingsconcept is inzetbaar voor diverse toepassingen. We geven op deze pagina uiteraard slechts een aantal voorbeelden, maar in principe is alles mogelijk met ons systeem.
Daag ons vooral uit om een unieke oplossing te bedenken voor uw situatie.

Interieur

Sfeer is alles in een interieurs. In veel situaties is het fijn om gewoon wit licht te hebben. Dat kan uiteraard ook met ons concept. Uiteraard kunt u het licht dimmen, maar ook de kleur temperatuur aanpassen. Warm licht voor een gezellige of romantische sfeer, of hard wit licht voor tijdens het schoonmaken. Het gebruik van kleur kan echter ook veel toevoegen, maak het nog romantischer of kies de juiste kleur bij een film avondje of bijzondere gelegenheid. En laat het licht meedoen met de muziek als er een feestje is of pas de kleuren van het licht realtime aan bij het kijken van een film. De kleuren worden uit het beeld gehaald en ook nog eens supersnel. Wil je het nog intelligenter maken? Denk hierbij aan een trap waarbij de tredes oplichten als je er op stapt, of een ruimte die van kleur veranderd afhankelijk van wie er binnen loopt. Een andere kleur licht als de deurbel gaat in plaats van dat irritante geluid? Of alle verlichting aan wanneer het alarm afgaat? Of de verlichting automatisch uit als je gaat slapen? Alles is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

ArtiLED_Interieur
ArtiLED_Bioscoop

Bioscoop

Film kijken in je eigen home cinema is uiteraard al een ultieme ervaring, maar wat als je deze ervaring nog beter kan maken met intelligente verlichting? Denk hierbij aan verlichting die met high tech effecten aan en uit gaat als je de film start of stopt. Pauze verlichting die alleen de deur oplicht en de traptredes zodat mensen veilig tijdens de film naar het toilet kunnen. Gedimd sfeerlicht in de kleur die past bij het thema van de film die speelt? Of ga helemaal los met effecten die meedoen met het beeld? Hoe gaaf zou het zijn als er een explosie is in beeld en de hele ruimte mee doet. Hoe stoer zou het zijn om niet alleen surround geluid te hebben maar ook surround licht? Het is zelf mogelijk om beeld en geluid te combineren. Denk hierbij aan een led strip die de kleur aanneemt van een deel van het beeld, maar een effect toont afhakelijk van het geluid van de subwoofer? Alles is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Studio

Muziek maken in je eigen studio is natuurlijk al een ultieme ervaring, maar wat als je verlichting meehelpt om je in de juiste stemming te krijgen? Denk hierbij aan een kleur scene die past bij de soort muziek die je aan het produceren bent bijvoorbeeld. Maar wat als je nog meer wilt? Stel je voor dat je verlichting direct en interactief reageert op frequenties uit de verschillende kanalen van je muziek of op het volume van individuele tracks? Of verlichting die reageert op te note en/of akkoorden die je op dat moment speelt op je keyboard. Alles is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

ArtiLED_Studio