Toepassingen

Ons unieke verlichtingsconcept is inzetbaar voor talloze toepassingen. Op deze pagina geven we slechts enkele voorbeelden, maar in principe is alles mogelijk met ons systeem.
Daag ons vooral uit om een unieke oplossing te bedenken voor úw situatie.

Interieur

Uw verlichting is allesbepalend voor de sfeer in uw interieur. Alleen al met wit licht is veel mogelijk. Door te dimmen, of de kleurtemperatuur aan te passen maak je een romantische sfeer, of zorg je voor hard wit licht tijdens het schoonmaken. Door het gebruik van kleur maak je het nog gezelliger of creëer je precies de juiste sfeer voor elke gelegenheid.

Wil je het nog intelligenter? Denk dan aan een trap waarvan elke trede oplicht als je er op stapt, of een ruimte die van kleur verandert, afhankelijk van wie er binnen loopt. Of laat het licht meedoen met de muziek tijdens een feestje, of bij het kijken van een film. Een andere kleur licht als de deurbel gaat in plaats van dat irritante geluid? Alle verlichting aan wanneer het alarm afgaat? Automatisch alle verlichting uit als je gaat slapen? Niets is onmogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

ArtiLED_Interieur
ArtiLED_Bioscoop

Bioscoop

Een film kijken in je eigen home cinema is al een ultieme ervaring, maar wat als je het nog beter kunt beleven met intelligente verlichting? Denk aan verlichting die met high tech effecten aan en uit gaat als je de film start of stopt. Of verlichting die alleen de deur en de traptredes oplicht, zodat mensen veilig tijdens de film de verder donkere zaal even kunnen verlaten. Maak gedimd sfeerlicht in de kleur die past bij het thema van de film, of ga helemaal los met effecten die meedoen met het beeld. Hoe gaaf zou het zijn als er een explosie is en de hele ruimte doet mee. En hoe stoer zou het zijn om niet alleen surround geluid te hebben maar ook surround licht? Met ArtiLED is het zelfs mogelijk om beeld en geluid te combineren. Bijvoorbeeld een led strip die de kleur aanneemt gebaseerd op het beeld en tegelijkertijd een effect geeft dat wordt getriggerd door het geluid van de subwoofer. Alles is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Studio

Muziek maken in je eigen studio wordt een ultieme ervaring,  als je verlichting meehelpt om je in de juiste stemming te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een kleurscene die past bij de soort muziek die je aan het produceren bent. De mogelijkheden zijn oneindig! Stel je voor dat je verlichting direct en interactief reageert op frequenties uit de verschillende kanalen van je muziek, of op het volume van individuele tracks? Of verlichting die reageert op de noten en akkoorden die je speelt op je keyboard. Alles is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

ArtiLED_Studio