Systeemcomponenten

ArtiLED levert diverse Systeemcomponenten en Design Lampen voor het bouwen van een unieke high end en intelligente lichtconcept. Uw ledstrips met Smart Leds (individueel aanstuurbaar) sluit u aan op onze Led Computers. Als u meerdere Led Computers gaat gebruiken zorgt onze Smart Hub voor een centrale aansturing. U gebruik maken van onze App op zowel IOS als Android. Wilt u uw lampen op geluid en/of beeld wilt laten reageren? Kies dan voor een Audio Processor en/of Video Processor. Onze PSU controller in combinatie met een Solid State Relais zorgen oor een optimaal power management. Al onze producten worden met de hand gebouwd in Nederland, met hoogwaardige componenten en materialen.

Led Computers Pro

Led Computers Pro

Onze Pro Led Computers beschikken over een krachtigere CPU en meer geheugen dan de overige series en worden geleverd in een 19 inch behuizing. Alle Pro versies zijn standaard voorzien van Long Range Transmitters, zodat ze tot wel 200 meter van de ledstrips geplaatst kunnen worden in een centrale serverruimte. Er is keuze uit soldeer- of schroefconnectoren. Onze Pro Led Computers zijn te verkrijgen met 4 of 8 kanalen.

Led Computers Long Range

Led Computers Long Range

Onze Long Range Led Computers zijn voorzien van Long Range Transmitters. Hierdoor kunnen ze tot wel 200 meter van de ledstrips worden geplaatst. Er is keuze uit soldeer- of schroefconnectoren. De behuizing is gemaakt van zwart gepoedercoat staal, maar is ook in andere kleuren verkrijgbaar. Long Range Led Computers worden standaard geleverd met 4 kanalen. Een muurbeugel is standaard bijgevoegd.

Led Computers Luxe

Led Computers Luxe

Onze Luxe Led Computers hebben een behuizing die is gemaakt van een massief blok aluminium, voorzien van een display en bedieningsknoppen. De behuizing is ook verkrijgbaar in messing, of gespoten in een door u gewenste kleur. Deze Led Computers hebben een hoogwaardige uitstraling. Deze Luxe Led Computers zijn verkrijgbaar in 2 en 4 kanalen. Een muurbeugel is standaard bijgevoegd voor wandmontage.

Led Computers Basic

Led Computers Basic

Onze Basic Led Computers hebben een behuizing van zwart gepoedercoat staal, maar zij ook in andere kleuren verkrijgbaar. Ze zijn standaard voorzien van soldeerconnectoren, maar schroefconnectoren zijn ook verkrijgbaar. Basic Led Computers zijn verkrijgbaar in 2 en 4 kanalen. Ze zijn geschikt om achter een paneel weggebouwd te worden. Een muurbeugel is standaard bijgevoegd.

Smart Hubs Pro

Smart Hubs Pro

Onze Smart Hubs Pro hebben een 19 inch behuizing voor plaatsing in een centrale serverruimte. Optioneel zijn ze verkrijgbaar met een verlicht logo van ArtiLED- of van uzelf, dat vanuit ons systeem kan worden aangestuurd. Het logo kan ook lichteffecten tonen. De Smart Hub Pro is het intelligente hart van ons systeem en is nodig als u meerdere Led Computers of Design Lampen wilt aansturen.

Smart Hubs Luxe

Smart Hubs

Onze Smart Hubs worden geleverd met een behuizing die is gemaakt van een massief blok aluminium optioneel voorzien van logo en/of display en knoppen of een stalen behuizing. De behuizing kan ook uit messing worden vervaardigd of gespoten in een door u gewenste kleur. De Smart Hub Luxe is het intelligente hart van ons systeem. Een Smart Hub is nodig bij meerdere Led Computers of Design Lampen. Een muurbeugel is standaard bijgevoegd voor wand montage.

Video Processors

Video Processors Pro

Onze Video Processors Pro laten onze Led Computers reageren op het beeld van een film of game. De Video Processor analyseert realtime het HDMI signaal van uw videobron en stuurt de kleurinformatie het netwerk op. De Led Computers verwerken deze informatie zelfstandig en tonen dit als lichteffecten op uw ledstrips.

Audio Processors

Audio Processors Pro

Onze Audio Processors Pro laten onze Led Computers te laten reageren op muziek. De Audio Processor analyseert real time de audio van de diverse kanalen van uw audiobron, deelt deze op in verschillende frequentie banden en stuurt deze informatie het netwerk op. De Led Computers verwerken deze informatie zelfstandig en tonen dit als lichteffecten op uw led-strips.

PSU Controllers

PSU Controllers

Onze PSU Controllers maken intelligente schakelingen mogelijk tussen onze Led Computers en een Solid State Relais, om de voeding van de led strips te schakelen. Op deze manier zorgt ons systeem er voor dat als een ledstrip geen licht, geeft de voeding wordt uitgeschakeld en direct weer aan gaat als de Led Computer wordt aangestuurd.

Solid State Relais

Solid State Relais

Een Solid State Relais is een schakelaar die onze Led Computers de voeding van een aangesloten ledstrip laat schakelen. Hij schakelt de 230V-kant van de voeding en doet dit razendsnel, zonder klikkend geluid. Het Solid State Relais is optioneel verkrijgbaar in een Luxe behuizing uit een massief blok aluminium, zodat ook optimale koeling van het relais kan worden gegarandeerd.

Custom Products

Custom Products

ArtiLED maakt ook systeemcomponenten op maat, met of zonder uw eigen logo. Heeft u een specifiek systeem waar wij aan moeten koppelen, of een signaal dat wij moeten analyseren om onze Led Computers aan te sturen? Vraag het ons, want bijna alles is mogelijk op dit vlak. Al onze producten worden in huis ontworpen, van behuizing en elektronica, tot firmware en software. Wij hebben veel kennis in huis en denken graag met u mee.