Systeemcomponenten

ArtiLED levert diverse Systeemcomponenten en Design Lampen voor het bouwen van een unieke high end en intelligente licht concept. Uw led strips met Smart Leds (individueel aanstuurbaar) sluit u aan op onze Led Computers. Indien u meerdere Led Computers gaat gebruiken zorgt onze Smart Hub voor een centrale aansturing en kunt u gebruik maken van onze App op zowel IOS als Android. Indien u uw lampen op geluid en/of beeld wilt laten reageren kunt u kiezen voor een Audio Processor of Video Processor. Voor een optimaal power management kunt u kiezen voor onze PSU Controllers in combinatie met een Solid State Relais. Al onze producten worden met de hand gebouwd in Nederland van hoogwaardige componenten en materialen.

Led Computers Pro

Led Computers Pro

Onze Pro Led Computers beschikken over een krachtigere CPU en meer geheugen dan de overige series en worden geleverd in een 19 inch behuizing. Alle Pro versies zijn standaard voorzien van Long Range Transmitters, zodat ze tot wel 200 meter van de led strips geplaatst kunnen worden in een centrale serverruimte. Er is keuze uit soldeer- of schroefconnectoren. Onze Pro Led Computers zijn te verkrijgen met 4 of 8 kanalen.

Led Computers Long Range

Led Computers Long Range

Onze Long Range Led Computers zijn voorzien van Long Range Transmitters, hierdoor kunnen ze tot wel 200 meter van de led strips vandaan geplaatst worden. Er is keuze uit soldeer- of schroefconnectoren. De behuizing is gemaakt van zwart gepoedercoat staal, maar kan optioneel ook in andere kleuren geleverd worden. Long Range Led Computers worden standaard geleverd met 4 kanalen. Een muurbeugel is standaard bijgevoegd voor wandmontage.

Led Computers Luxe

Led Computers Luxe

Onze Luxe Led Computers worden geleverd met een een behuizing die is gemaakt van een massief blok aluminium, voorzien van een display en knoppen voor lokale bediening. De behuizing kan eventueel ook uit messing worden vervaardigd of gespoten in een door u gewenste kleur. Deze Led Computers hebben een hoogwaardige uitstraling. Deze Luxe Led Computers zijn verkrijgbaar in 2 en 4 kanalen. Een muurbeugel is standaard bijgevoegd voor wandmontage.

Led Computers Basic

Led Computers Basic

Onze Basic Led Computers worden geleverd met een behuizing van zwart gepoedercoat staal, maar kunnen ook in andere kleuren geleverd worden. Ze zijn geschikt om achter een paneel weggebouwd te worden. Ze zijn standaard voorzien van soldeeer connectoren, maar optioneel kunnen we ook schroefconnectoren leveren. Basic Led Computers worden geleverd in 2 en 4 kanalen. Een muurbeugel is standaard bijgevoegd voor wandmontage.

Smart Hubs Pro

Smart Hubs Pro

Onze Smart Hubs Pro worden geleverd in een 19 inch behuizing zodat deze centraal in een serverruimte geplaatst kunnen worden. Ze kunnen optioneel voorzien worden van een verlicht logo dat vanuit ons systeem aangestuurd kan worden. Eventueel kunnen wij ook uw eigen logo in dit front paneel plaatsen. De Smart Hub Pro is het intelligent hart van ons systeem en is nodig als u meerdere Led Computers of Design Lampen wilt aansturen.

Smart Hubs Luxe

Smart Hubs Luxe

Onze Smart Hubs Luxe worden geleverd met een behuizing die is gemaakt van een massief blok aluminium optioneel voorzien van logo en/of display en knoppen. De behuizing kan ook uit messing worden vervaardigd of gespoten in een door u gewenste kleur. De Smart Hub Luxe is het intelligente hart van ons systeem. Een Smart Hub is nodig bij meerdere Led Computers of Design Lampen. Een muurbeugel is standaard bijgevoegd voor wand montage.

Video Processors

Video Processors Pro

Onze Video Processors Pro maken het mogelijk om onze Led Computers te laten reageren op het beeld van uw film of game. De Video Processor analyseert het HDMI signaal en stuurt de kleur informatie het netwerk op. De Led Computers pakken deze informatie zelfstandig op van het netwerk en bepalen zelf op welk deel van het beeld ze reageren en wat ze hier uiteindelijk mee doen qua projectie op uw led strips.

Audio Processors

Audio Processors Pro

Onze Audio Processors Pro maken het mogelijk om onze Led Computers te laten reageren op muziek. De Audio Processor analyseert de audio van diverse kanalen en deelt deze op in verschillende frequentie banden en stuurt deze informatie het netwerk op. De Led Computers pakken deze informatie zelfstandig op en bepalen zelf op welke kanaal en welke band ze reageren en wat ze hiermee doen qua projectie op de led strips.

PSU Controllers

PSU Controllers

Onze PSU Controllers maken intelligente schakelingen mogelijk tussen onze Led Computers en een Solid State Relais om de voeding van de led strips the schakelen. Op deze manier zorgt ons systeem er voor dat als een led strip geen licht geeft de voeding volledig uitgeschakeld is en onmiddelijk weer aan gaat als de Led Computer aangestuurd wordt. De PSU Controllers kunnen zowel in een Luxe als een Basic versie worden geleverd.

Solid State Relais

Solid State Relais

Een Solid State Relais is een schakelaar die we gebruiken om onze Led Computers de voeding van de aangesloten Led Strip te schakelen. Hij schakelt de 230V kant van de voeding en doet dit razendsnel en zonder klikkend geluid. We kunnen het Solid State Relais voorzien van een Luxe behuizing gemaakt uit een massief blok aluminium zodat ook optimale koeling van hegt relais gegarandeerd kan worden.

Custom Products

Custom Products

ArtiLED maakt ook systeemcomponenten op maat, met of zonder uw eigen logo. Heeft u een specifiek systeem waar wij aan moeten koppelen, of een signaal dat wij moeten analyseren om onze Led Computers aan te sturen? Schroom niet om te vragen, want bijna alles is mogelijk op dit vlak. Al onze producten worden in huis ontworpen, zowel qua behuizing, electronica als firmware en software. Wij hebben veel eigen kennis in huis en denken graag met u mee.