Studio

Ons unieke verlichtingsconcept is inzetbaar voor talloze toepassingen. Op deze pagina geven we slechts enkele voorbeelden, maar in principe is alles mogelijk met ons systeem.
Daag ons vooral uit om een unieke oplossing te bedenken voor úw situatie.

Muziek maken in je eigen studio wordt een ultieme ervaring,  als je verlichting meehelpt om je in de juiste stemming te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan een kleurscene die past bij de soort muziek die je aan het produceren bent. De mogelijkheden zijn oneindig! Stel je voor dat je verlichting direct en interactief reageert op frequenties uit de verschillende kanalen van je muziek, of op het volume van individuele tracks? Of verlichting die reageert op de noten en akkoorden die je speelt op je keyboard. Alles is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

ArtiLED_Studio

Maatwerk

ArtiLED levert ook Design Lampen op maat die wij samen met u in 3D kunnen ontwerpen en produceren. Wij hebben diverse modellen die u kunt customizen, maar we kunnen ook een lamp volledig vanaf scratch samen met u ontwerpen. Informeer naar de mogelijkheden.

ArtiLED werkt samen met domotica installateurs en interieur architecten om voor u de perfecte oplossing te ontwerpen en installeren. Samen met onze installateurs koppelen wij onze verlichtingsoplossing tevens aan uw bestaande systemen waardoor alles naadloos op elkaar aansluit en u zorgeloos van een unieke lichtervaring kunt genieten.

Hier onder volgt binnenkort een overzicht van een aantal projecten die wij hebben uitgevoerd.

ArtiLED_Studio
ArtiLED_Studio
ArtiLED_Studio
ArtiLED_Studio
ArtiLED_Studio
ArtiLED_Studio

Demonstratie?

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie van ons systeem? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken via onderstaande knop.