Over ArtiLED

Wie zijn we?

ArtiLED is ontstaan uit onze passie voor 3D-design, elektronica, programmeren en multimedia. Wij ontwikkelen verlichtingsproducten die een architectonisch fraai design combineren met haast onbeperkte technische functionaliteit. Voor hoogwaardige toepassingen in thuisbioscopen en -studio’s, game rooms en interieurs, leveren wij producten die elke gewenste sfeer en beleving mogelijk maken. Voor interieurarchitecten en domotica-installateurs, maar ook voor audiofielen, gamers en designliefhebbers, is ArtiLED  een ware ‘snoepwinkel’. Klik op ‘Toepassingen’ voor een idee wat er allemaal kan met ons concept.

 

Wat doen we?

ArtiLED is een uniek verlichtingsconcept voor mensen die net iets meer willen. Wij ontwerpen, produceren en leveren intelligente maatwerk verlichting, systeemcomponenten en Design Lampen. Het idee is dat alles mogelijk moet zijn. Onze verlichting communiceert met uw bestaande systemen, maar kan ook reageren op de omgeving. Denk hierbij aan beweging, beeld, geluid, spraak, het moment van de dag of uw activiteiten. De basis van al onze producten wordt gevormd door onze Smart Leds, waardoor elke lamp real time dingen kan doen die u nog niet voor mogelijk hield. Klik op ‘Ons concept’ voor meer informatie.

 

Voor wie werken we?

Wij richten ons op zowel zakelijke als particuliere klanten in het hogere segment. Wij zijn er vooral voor klanten die echt iets unieks willen. De verkoop verloopt via onze partners die actief zijn in onder andere architectuur, verlichtingsplanning, home automation en home cinema. Neem contact met ons op en wij zoeken de geschikte partner voor uw project. Voor een vrijblijvende demonstratie van ons systeem bent u van harte welkom in onze showroom in Boxtel (alleen op afspraak). Klik op de knop voor een overzicht van onze partners, of breng uw eigen installateur of interieurarchitect met ons in contact.

 

Hoe werken we?

Samen met onze partners adviseren wij de ideale oplossing voor de door u gewenste toepassing.
Wij leveren alle benodigde componenten in de gewenste specificaties, via onze partners die deze verwerken in een totaaloplossing. Al onze producten zijn gebaseerd op maatwerk en worden met de hand in Nederland gebouwd. Onze Design Lampen zijn verkrijgbaar in een aantal standaard modellen die wij volledig kunnen customizen en finishen, maar wij kunnen ook een unieke lamp voor u ontwerpen en produceren.

Uw droomverlichting

Een woonkamer met verlichting in elke gewenste sfeer? Een trap waar elke trede oplicht als je er op stapt? Lampen die vanzelf aangaan als je een ruimte in loopt? Of die zelfs een bepaalde kleur krijgen, afhankelijk van wie er binnenloopt? Lampen die automatisch aan gaan bij zonsondergang? Of door uw stem bediend? Lampen die meedoen met het beeld van uw film of game, of op de muziek van uw feestje? Een kast met boeken, cd’s of blu-rays die met leds de gewenste titel aangeeft? Ja hoor, dat kan allemaal! En uiteraard gekoppeld aan uw bestaande home automation systeem. De mogelijkheden met ArtiLED zijn vrijwel onbegrensd.

Uw droomverlichting realiseren? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag met ontwerp en installatie!