Over ArtiLED

Luxurious Intelligent Led Lighting

Wie zijn we?

ArtiLED is opgericht in 2021. Wij zijn gevestigd in hartje Rotterdam, gelukkig tevens de grootste haven van Europa waar veel van onze materialen aan wal komen. Wij zijn ontstaan uit een uit de hand gelopen hobby project, waar onze passie voor 3D design, elektronica, programmeren en multimedia bij elkaar kwamen. Wij waren op zoek naar verlichtingsproducten met een mooi design en veel functionaliteit, maar wat wij zochten bestond niet op dat moment. Uiteindelijk besloten we maar om alles zelf te ontwikkelen. Toen we onze ideeën deelden met onze relaties bleek er een echte behoefte naar ons concept te zijn in de markt. Wij hebben diverse toepassingen bedacht. Klik op de knop voor een idee wat er allemaal kan met ons concept.

Toepassingen

Wat doen we?

Wij hebben een uniek verlichtingsconcept ontwikkeld voor klanten die net iets meer willen. Wij ontwerpen, produceren en leveren intelligente maatwerk design lampen en aanverwante producten. Het idee is dat alles mogelijk moet zijn en dat het moet kunnen communiceren met uw bestaande systemen, maar ook moet kunnen reageren op zijn omgeving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan beweging, beeld, geluid, spraak, het moment van de dag of uw activiteiten. De basis van al onze producten zijn onze Smart Leds, waardoor we elke lamp Real Time dingen kunnen laten doen die u nog niet voor mogelijk hield. Klik op de knop om meer te lezen over ons concept.

Ons Concept

Voor wie werken we?

Wij richten ons samen met onze partners op zowel zakelijke als particuliere klanten in het hogere segment. Wij zijn er vooral voor klanten die echt iets unieks willen. Wij verkopen zelf niet direct aan eindgebruikers, maar altijd via onze partners die actief zijn in de architectuur, verlichtingsplanning, home automation, home cinema etc. Neem contact met ons op en wij zoeken de geschikte partner voor uw project. Klik op de knop voor een overzicht van onze huidige partners.

Onze Partners

Hoe werken we?

Al onze producten worden op maat ontworpen en met de hand gebouwd in Nederland . Wij maken eerst een ontwerp in onze 3D visualisatie software. De 3D modellen gaan naar onze partner in de metaalindustrie die met computergestuurde apparatuur werkt. Zij kunnen onze ontwerpen met de hoogst mogelijke precisie uit een massief blok staal, aluminium, messing of ander gewenst materiaal frezen, lasersnijden of wat er ook nodig is. Alles is mogelijk! Vervolgens bouwen wij onze slimme brein en onze Smart Leds in het product om tot een schittereind eind resultaat te komen. Meer weten over ons maatwerk design proces? Klik op de knop voor meer informatie.

Maatwerk Design

Uw droomverlichting

Een woonkamer met meerdere sferen? Een trap waar elke trede oplicht als je er op stapt? Lampen die vanzelf aangaan als je een ruimte in loopt? Lampen die een automatisch aan gaan bij zonsondergang? Lampen die een bepaalde kleur krijgen afhankelijk van wie er de ruimte in loopt? Lampen die meedoen met het beeld van uw film of game, of met het geluid van uw feestje? Een kast met boeken, cd’s of blu-rays die zelf voor u zoekt? U wilt uw verlichting kunnen bedienen met spraakbesturing of alles koppelen aan uw bestaande home automation systeem? Ja hoor, dat kan allemaal!

Uw droomverlichting realiseren? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag met het ontwerpen en installeren van uw droomverlichting!

Contact