Het product

ArtiLED levert diverse producten voor het bouwen van een uniek high end en intelligent lichtconcept. Al onze producten worden met de hand gebouwd in Nederland, met hoogwaardige componenten en materialen. Zie hier onder een overzicht van onze productgroepen.

Systeemcomponenten

Onze ArtiLED systeemcomponenten zijn bedoeld voor het aansturen van ledstrips in uw ruimtes. Uw ledstrips met Smart Leds (individueel aanstuurbaar) sluit u aan op onze Led Computers. Als u meerdere Led Computers gaat gebruiken zorgt onze Smart Hub voor een centrale aansturing. U gebruik maken van onze App op zowel IOS als Android. Wilt u uw lampen op geluid en/of beeld wilt laten reageren? Kies dan voor een Audio Processor en/of Video Processor. Onze PSU controller in combinatie met een Solid State Relais zorgen oor een optimaal power management.

Design lampen

ArtiLED levert diverse Design Lampen voor het bouwen van een uniek high end en intelligente lichtconcept in uw interieur. Onze Design Lampen met Smart Leds (individueel aanstuurbaar) zijn voorzien van een ingebouwde Led Computer. Als u meerdere Design Lampen en/of Led Computers gaat gebruiken, zorgt onze Smart Hub voor een centrale aansturing en kunt u gebruik maken van onze App op zowel IOS als Android. Als u uw lampen op geluid en/of beeld wilt laten reageren, kunt u kiezen voor een Audio Processor of Video Processor. Onze bestaande modellen kunnen worden gecustomized. U kunt zelf de afmetingen, vorm, materiaal en kleur kiezen. Ook kunnen we samen met u een lamp volledig nieuw ontwerpen in onze 3D visualisatie software.

Led art

ArtiLED bouwt ook kunstobjecten met Smart Leds of voorziet uw bestaande objecten van Smart Leds. Hier volgt binnenkort informatie over op deze website.