Design lampen

ArtiLED levert diverse systeemcomponenten en Design Lampen voor het bouwen van een unieke high end en intelligente lichtconcept. Onze Design Lampen met Smart Leds (individueel aanstuurbaar) zijn voorzien van een ingebouwde Led Computer. Als u meerdere Design Lampen en/of Led Computers gaat gebruiken, zorgt onze Smart Hub voor een centrale aansturing en kunt u gebruik maken van onze App op zowel IOS als Android. Als u uw lampen op geluid en/of beeld wilt laten reageren, kunt u kiezen voor een Audio Processor of Video Processor. Al onze producten worden met de hand gebouwd in Nederland, met hoogwaardige componenten en materialen. Onze bestaande modellen kunnen worden gecustomized. U kunt zelf de afmetingen, vorm, materiaal en kleur kiezen. Ook kunnen we samen met u een lamp volledig nieuw ontwerpen in onze 3D visualisatie software.

Vloerlampen

Led Computers Pro

Design Lamp Elipse

De Design Lamp Elipse wordt vervaardigd uit een massief blok aluminium of messing. De breedte en hoogte van de lamp zijn door u zelf te bepalen. Hetzelfde geldt voor de vorm en afmetingen van de voet. De maximale hoogte is ongeveer 2 meter. Het metaal kan worden voorzien van een blanke laklaag. De lamp kan ook worden voorzien van een van onze andere metaal finishes, zoals goud of brons, of poedercoaten en spuiten in elke kleur.

Led Computers Pro

Design Lamp Twist

De Design Lamp Twist wordt vervaardigd met 3D-printing en gefinished met een laag echt metaal. U kunt kiezen uit onder andere aluminium, messing, brons en goud. Eventueel kunnen wij de lamp ook poedercoaten of spuiten in elke kleur. De voet wordt vervaardigd uit een massief blok aluminium en uiteraard gefinished in hetzelfde materiaal als de bovenkant. De maximale hoogte is maar liefst 3 meter.

ArtiLED Design Lamp Tube

Design Lamp Tube

De Design Lamp Tube wordt vervaardigd uit een stalen buis en een massief blok aluminium of messing. De breedte en hoogte van de buis zijn door u zelf te bepalen. De maximale hoogte is maar liefst 3 meter. Het motief wordt door middel van een laser cutter gesneden, ook dit kunnen wij voor u aanpassen naar een eigen motief of bijvoorbeeld uw bedrijfslogo. De lamp kan ook worden voorzien van een van onze andere metaal finishes, zoals goud of brons, of poedercoaten en spuiten in elke kleur.

Hier verschijnt binnenkort onze volgende Design Lamp

Tafellampen

Led Computers Long Range

Design Lamp Round

De Design Lamp Round wordt vervaardigd uit een massief blok aluminium of messing. De diameter van de lamp is door u zelf te bepalen. Hetzelfde geldt voor de vorm en afmetingen van de voet. De lamp is verkrijgbaar in een diameter van circa 30 cm tot 90 cm. Het metaal kan worden voorzien van een blanke laklaag.  De lamp kan ook worden voorzien van een van onze andere metaal finishes, zoals goud of brons, of poedercoaten en spuiten in elke kleur.

Led Computers Pro

Design Lamp Atom

De Design Lamp Atom wordt vervaardigd uit een massief blok aluminium of messing, gecombineerd met stalen delen. De lamp is leverbaar in meerdere formaten met een diameter van 30 tot 90 cm. Het metaal kan worden voorzien van een blanke laklaag.  De lamp kan ook worden voorzien van een van onze andere metaal finishes, zoals goud of brons, of poedercoaten en spuiten in elke kleur.