Bioscoop

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Een film kijken in je eigen home cinema is al een ultieme ervaring, maar wat als je het nog beter kunt beleven met intelligente verlichting? Denk aan verlichting die met high tech effecten aan en uit gaat als je de film start of stopt. Of verlichting die alleen de deur en de traptredes oplicht, zodat mensen veilig tijdens de film de verder donkere zaal even kunnen verlaten. Maak gedimd sfeerlicht in de kleur die past bij het thema van de film, of ga helemaal los met effecten die meedoen met het beeld. Hoe gaaf zou het zijn als er een explosie is en de hele ruimte doet mee. En hoe stoer zou het zijn om niet alleen surround geluid te hebben maar ook surround licht? Met ArtiLED is het zelfs mogelijk om beeld en geluid te combineren. Bijvoorbeeld een led strip die de kleur aanneemt gebaseerd op het beeld en tegelijkertijd een effect geeft dat wordt getriggerd door het geluid van de subwoofer. Alles is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

ArtiLED_Bioscoop

Maatwerk

ArtiLED levert ook Design Lampen op maat die wij samen met u in 3D kunnen ontwerpen en produceren. Wij hebben diverse modellen die u kunt customizen, maar we kunnen ook een lamp volledig vanaf scratch samen met u ontwerpen. Informeer naar de mogelijkheden.

ArtiLED werkt samen met domotica installateurs en interieur architecten om voor u de perfecte oplossing te ontwerpen en installeren. Samen met onze installateurs koppelen wij onze verlichtingsoplossing tevens aan uw bestaande systemen waardoor alles naadloos op elkaar aansluit en u zorgeloos van een unieke lichtervaring kunt genieten.

Hier onder volgt binnenkort een overzicht van een aantal projecten die wij hebben uitgevoerd.

ArtiLED_Bioscoop
ArtiLED_Bioscoop
ArtiLED_Bioscoop
ArtiLED_Bioscoop
ArtiLED_Bioscoop
ArtiLED_Bioscoop

Demonstratie?

Heeft u interesse in een vrijblijvende demonstratie van ons systeem? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken via onderstaande knop.